buffering…

buffybuffering

Min tredje krönika blev den lättsammaste hittills, i den tog jag nämligen tillfället i akt att kunna babbla om en favoritserie och kalla det jobb. Den handlar bl.a. om vampyrer, strukturer, demoner och normer, men mest om Buffy Summers och Joss Whedon: Buffy och strukturerna. Grr argh!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

6 reaktioner till “buffering…”

  1. Bra krönika! Och nu känner jag ett grymt sug efter lite kvalitetstid med Buffy och gänget.
    För övrigt är det smart och säkert också hälsosamt att se till att få göra roliga saker och få betalt för det. När det dessutom ger ett bra resultat också så är det ju bara guldstjärnor hela vägen.

    1. Tack! 😀 Hih, du har säkert rätt i det. Funderade att ämnet kanske var väl smalt men sen avfärdade jag den breda massan med ett ÄÄÄÄH. Har nån missat Buffy kan de dessutom behöva lite tjat om att åtgärda det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s