framåt mars

201528_peacehologram

Har på sistone tänkt på hur jäkla stödjande folk är, alltså verkligen, och hur mycket ett första ‘gilla’ på t.ex. en krönika en är traditionellt ängslig över som med allt annat en försökt skriva ”på riktigt” kan betyda (och sen de följande gillningarna också) och sånt. Jag tycker att det överlag cirkulerar mycket positiv energi i bloggosfären och de sociala medierna just nu, alla delar med sig av pepp och tips och bra vibbar. Vill gärna haka på detta så jag tänkte försöka dedicera denna månad åt att regelbundet dela med mig av diverse grejer jag har uppskattat, brukar annars vara så dålig på sånt men tänker mig nu minst tre tips var tredje dag. Jag hade planer på att redan i eftermiddags ha några välgenomtänkta tips att länka till men dessvärre har både tid och energi motarbetat mig, dels p.g.a. gårdagens födelsedagskalas (present var hologramsolglasögonen i bilden ovanför, ville nästan behålla dem själv), så här kommer istället en mycket hastigt ihopslängd lista, men allt är värt att kolla in:

  • The Babadook, australiensisk skräckfilm som var annorlunda än jag förväntat mig. Ska inte avslöja någonting men kan däremot säga att ju mer jag tänker på den, desto mer gillar jag den.
  • Din stad är min stad, kolumn av Andrea Södergård i Vasabladet. Tycker att vi har sett ett uppsving i feministiska texter i offentliga medier och det uppskattar jag såklart.
  • Må punken slå plasten, också en kolumn i Vbl men denna av Axel Brink. Om schlager, punk och deras numera gemensamma nämnare Pertti Kurikan Nimipäivät.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s