vrrr

20150219_catscan

Blev med skanner igår och kan rapportera att den fungerar finfint för att skanna katt med. Även Esmeralda tycktes idag förstå förtjusningen i ett sådant test, efter att under gårdagen ha uppvisat viss skepsis, och poserade helt blickstilla som ett catscanproffs.

Är löjligt lycklig över att ha en sån här pryl tillgänglig igen, fy kattsingen så här ska skannas bara jag klurar ut vad. Är ganska sur på Caspian för tillfället (jag trodde att han hade pottränats klart, men han drabbades av återfall), annars vore förstås nästa inskanningsobjekt givet. Nå, kanske nån annan dag då han inte först duktigt kissat i lådan för att en sekund senare springa iväg till sin egen sovplats byggd av kuddar och SABLA ODUKTIGT diarrébajsa där. Ack.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

4 reaktioner till “vrrr”

  1. Måste skaffa en scanner. Nej, två. Nu när jag har två katter. Fin bild och jag är glad att katten inte satte sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s