ur blom, i blom

20141127_flora_00120141127_flora_002

Ikväll har jag passat på att nyttja skannern innan den flyttar ut inom en snar framtid. Jag ska blogga, har jag tänkt många andra kvällar, men istället har jag suttit här och stirrat förstelnat under tiden min skrivkramp har härjat fritt. För en tid sen svämmade det in så galet många besökare (tack Linn, Hanna & Finlandssvenska bloggare!) att jag drabbades av viss prestationsångest, trots att det förstås allra mest är roligt och peppande. Det gick som vanligt, alltså, att reagera på det där sättet är så typiskt (tröttsamt) mig. I och med att tre av tre uppmärksammanden hängde ihop med feminism så känns det ganska trist att det var en tid sen jag skrev om något kring ämnet. Har haft många halvfärdiga, otydliga tankar den senaste tiden — borde lära mig att göra anteckningar, tänker jag för tusende gången — men de klarnar väl i sinom tid. Har, som ni säkert gissat utgående ifrån det senaste inlägget, ganska mycket som snurrar i huvudet dessa dagar. Har fått ta emot väldigt många fina kommentarer på sistone, både via blogg och mejl och andra meddelande medel. Har stundom blivit tämligen överväldigad av människors godhet, hur fånigt det än låter så är det så och bör sägas. Tack.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “ur blom, i blom”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s