guldstjäno

20140920_001

I lördags var jag bjuden på kalas med gyllene tema, där Ellen var värdinna, födelsedagsbarn och 27-årig golden girl! Ett sånt tillfälle kunde såklart inte kunde missas, så jag packade ner en sällan använd loppad guldmönstrad blus (skymtas i suddig spegelselfie), körde norrut till Jeppis, tog min kompis Karolina (ses iförd metallkrage och spetsblus under kavaj) under armen och gick på fest. I några dagar har jag tänkt att jag ska plita ner beskrivningar för varje bild men jag börjar inse att det inte kommer hända inom den närmsta framtiden p.g.a. den väl hävdvunna grötsörjan i hjärnan, så här kommer de i en hög istället.

Kollektiv bildbeskrivning: Det var guldskimrande roligt och höstförgyllande — sorry att det där låter så torrt, kan bara inte motstå ett dammigt ordvitseri (vi kan väl låtsas att det är guldstoft i luften som bör beskyllas? (sorry igen)) — med många trevliga, roliga och härliga personer där. Har dock inte alls lyckats fånga alla gästerna på bild, kände inte de flesta från innan och jag kämpar ännu med att inte känna mig som ett megakryp av att ta bilder på obekantingar. (Och på tal om sånt, förresten, om ni exempelvis skulle vilja höra hur (nasal!!) jag låter då jag presenterar mig kan ni kolla in Sonias instaklipp, hah! Och förstås se mera festfolk där på kuppen.)

Summa summarum: Guldstjärna!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

4 reaktioner till “guldstjäno”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s