alma levererar e-fredagsmyset

20140909_alma_00120140909_alma_00220140909_alma_00320140909_alma_004

Alma åkte hem förra veckan men jag hittade några bilder av henne där hon var så sjukt söt och mysig att jag bara måste publicera dem.

Ja, det var väl allt det. Ursäkta för det jäkligt oinspirerade inlägget. Jag känner att det verkligen börjar vara dags att bryta upp de här trista, semitungsinta och textpackade inläggen jag har publicerat på sistone med något bekymmerslöst, lättsinnigt och kanske bildbaserat, och då menar jag något annat än katter, eventuellt så kunde det ju vara helt trevligt med något som faktiskt erbjuder den minsta inblick i mitt verkliga liv (haha, vilket?), men att prestera något sådant kommer jag nog inte lyckas med inatt. Ska däremot på kalas imorgon och jag lovar att jag ska göra mitt allra bästa för att inte bara låta kameran hänga i väskan hela kvällen. Lovar!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

4 reaktioner till “alma levererar e-fredagsmyset”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s