snabbrapport från storstugo

20140722

I förrgår kväll flyttade jag in i storstugan, d.v.s. den större av två små campingstugor som står på gården. Det firade vi (jag) med té. En dag senare flyttade Jim också in och här ska vi bo resten av veckan. Här tassar igelkottarna förbi ibland och jag har t.ex. under första natten här hjälpt en av dem att klia sig på magen och under hakan och benen, och under förra natten åt en ur handen på mig. (Har varit supernöjd och mallig över detta hela dagen.) Grannen har höns och igår väcktes jag på förmiddagen av att en tupp gol. Mycket idylliskt!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s