trillingblom

20140717_bougainvillea

Vi kom hem i morse, sov några timmar, och nu sitter jag här och dricker samma snabbkaffe som vi tog till vana att dricka varje morgon ute på trappan utanför vår dörr på gatan Zudioska. Har skannat några blommor jag plockade från marken i Dubrovnik, överallt fanns där blomstrande träd, främst i nyanser från purpur till fuchsia till cerise. Blommorna på bilden ovanför har jag googlat fram att tillhör trädarten bougainvillea, d.v.s. trillingblomssläktet. Sådana kommer säkerligen dyka upp igen (men mer i helhet) på andra bilder! Har massor att gå igenom.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s