tillbakablicksskärtorsdag

paskhaxa
På väg till Blåkulla en dag för längre sen än vad jag vill tänka på.

Det var ett annat inlägg här ett par dagar men ganska snart efter att jag postat det kröp en obekväm känsla över mig och den gav sig sen aldrig av igen innan jag tog bort det inlägget. Det kändes bara onödigt då det mest gick ut på att jag listade saker jag stört mig på på sistone — vilket i övrigt inte är något jag vanligtvis har några problem med då andra bloggare gör, men jag hade beslutit mig under den senaste bloggpausen att jag skulle akta mig för sånt då det är lätt för mig att fastna i ett negativitetsträsk. Fast mest var det nog formen det hela tog, det blev nån slags generell kritik som bara kändes olustig och passiv-aggressiv i slutändan. Inte så genomtänkt i yttringarna.

Istället kommer här en kvick genomgång av roliga saker på sistone:

  • Att Linn J. gjorde en kul lista över icke-existerande podcasts som hon skulle vilja lyssna på, och att mitt namn dök upp där som sidekick till Peppe Ö., Anne H. och Anna F. i en pod med ämnet feminism — skrev detta redan som kommentar där också men den var både min spontana och återkommande tanke så här är den igen: Finare fantasikretsar har jag aldrig rört mig i förut!
  • Senaste helgens resa! Men mer om den en annan gång.
  • Att en anonym person hörde av sig till mig med snälla ord och sen en formulering som går såhär: ”Have you gone on any adventures, spooky haunts lately?” — alltså! Önskar jag visste vem det var. Kan eventuellt vara min tvillingsjäl.
  • Påskledigt! Tillbringad med en ÄNTLIGEN INFÖRSKAFFAD NY BLENDER (ska aldrig mer stavmixa) + mammas bär & övriga smoothieingredienser i mängd och massor. Ska göra enorma smarriga smoothies och få i mig kopiösa mängder antioxidanter och bli en ny kvinna. Ja, faktiskt! Det kommer verka som magi, som häxeri! Häxkonster och Blåkulla, kommer de säga anklagande. Men åh lol nej, hälsodryck på blåbär, kommer jag svara. Och sen skrattar vi alla och dansar baklänges runt Belsebub hela natten lång! Snipp snapp snut.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s