katt katt katt

Där hem-hemma förra helgen filmade jag katterna —

Caspian, extra ruggedly handsome i solskenet. Han har en mjäkig röst och vi brukar prata med varandra. Jag flåspiper typ ”Hhhhhä” och han flåspiper tillbaka ”Mjehhhhh”, och så turas vi om. Det är mycket trevligt och han är en suverän samtalspartner.

Couscous, livsnjutaren. Han spinner så högljutt att jag var säker på att det skulle fastna på ljudspåret men jag hör ändå bara en halvsekunds liten spinnande inandning. Men det syns ju på honom att han spinner även fast det inte hörs.

Fröken Esmeralda Fräkennos, som verkade vara ganska yrvaken och groggy. Hon fick dock inte en hel egen film eftersom tecken på matutdelning* kom i vägen, och då är det ju som vi alla vet absolut viktigt att skynda sig in i köket och gulla upp sig mot andra fellow felines.

* Tecken på matutdelning = i princip att någon öppnar valfri skåpdörr i köket.

KATTER ♥

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “katt katt katt”

    1. JAG MED! Förstås skulle jag ju vilja ha ”mina” katter här men de bor inte så långt borta så jag kan hälsa på dem ganska lätt. Ja, i nån slags drömvärld då skulle jag vilja ha dem här, egentligen skulle det förstås kännas fruktansvärt att förflytta dem från friheten ute på landet till en instängd lägenhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s