nästan idag fast inte alls

Det har under årens lopp blivit en hel del bilder tagna, efter att jag fick min första digitalkamera julen 1999. Har också, utöver digitalkameror, avverkat några datorer, så bilderna är utspridda lite här och där — en del av dem säkerligen försvunnit men jag har nyligen äntligen köpt en extern hårddisk för att göra arkivdykningarna lite smidigare. Det första ungefärliga året med digikamera sorterade jag mina bilder enligt plats och händelse, superkorkat, men senare enligt datum, helt klart smartare. Mycket trevligt att valfri dag (men speciellt tillbakablickstorsdagar, obviously) tänka ”Hmm, undrar vad jag gjorde detta datum fast år 2002?” och med ganska hög sannolikhet få svar på det också, eller åtminstone vad jag gjorde inom de närmaste par dagarna.

Och den frågan trodde jag att jag kunde besvara, men jag märkte precis nu att bilden jag letat reda på var från tjugonde april, inte mars. Äsch. (Det skulle underlätta att hålla koll på sorteringen om en förstod sig på almanackan.) Låt mig omformulera —

Hmm, undrar vad jag gjorde den här dagen fast om en månad och för tolv år sedan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svar: Jag var på pub med Anna! Åh. Önskar jag var det nu också.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

6 reaktioner till “nästan idag fast inte alls”

  1. åååh, så där såg du ut innan vi lärde känna varandra och jag smygfangirlade lite över dig. snyggo! (fast jag föredrar eventuellt dina ögnobryn idag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s