lights so low and glare in your eyes

widowspeak

Tänkte att musiktips kunde vara något, i.o.m. att jag själv är på jakt efter för-mig-ny musik så kanske nån annan är det också. Efterlyste musiktips på Facebook förra veckan, fick in en del tips som jag tänker att jag kan gilla men har inte kommit mig för att kolla upp om det är så ännu. Har istället lyssnat på en hel del Widowspeak på sistone, igår var de så gott som konstant på repeat, om inte på Spotify så åtminstone i mitt huvud. Nu tror ni kanske att det skulle vara tillräckligt? Men nej, har fortsatt lyssna på dem även idag. Ni har kanske hört deras cover på Chris Isaaks Wicked Game och eventuellt noterat nån av deras låtar i American Horror Story, Revenge, Catfish, Witches of East End, Awkward., The Secret Circle, ja, ni märker ju trenden. De gör uppenbarligen nånting rätt.

Deras drömska, westernvibbade shoegazeartade indierock skulle egentligen vara mer lämplig för varma sommarnätter, men det är åtminstone ganska lätt att låtsas så med Widowspeak i öronen.

Igen: Spotifylänken!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s