ehm

Ditt & datt

Sen min senaste hjärnfjärt här så har jag tänkt en del på det här med negativitet, oftast med en plågsam touch, och hur typiskt det är mig att först skriva något som verkligen inte är superpositivt men som jag inte tyckte att var supernegativt heller, men likväl sen få för mig att jo, det var en lång ramsa pessimistgnäll/-skäll, och så förvränger jag hela saken i mitt huvud tills den är tusen gånger förvärrad och jag tänker bara att åh GUD jag borde inte få EXISTERA, eller, ni vet, åtminstone inte e-existera. Menmen. Ska försöka komma ihåg detta tills nästa gång jag har blivit trött på något, att tänka ~*glada tankar*~ och kanske googla på t.ex. regndroppar på rosor och morrhår på kattungar, eller klara kopparkittlar och varma ullvantar, och förstås bruna papperspaket ihopknutna med snören, och andra av mina favoritsaker.

Just nu är det mig själv jag är ganska trött på av diverse orsaker men jag har mycket viktiga internetsökningar framför mig så det får bli en annan gång.

För övrigt, eftersom det inte tycks bli något Halloweenfirande för min del i år, så kommer här en verkligt finfin och oretuscherad bild jag hittade nyligen, som får göra sitt för att uppfylla temat vi ser på alla bloggar idag.

Kan inte tro att jag har klippt bort så sabla mycket hår, över hälften, sen bilden togs. Smart, Linnea. Du hatar ju inte alls ditt hår ännu mer nu för tiden än någonsin förut. Jäkligt smart.*

* Hoppas ni märkte hur länge jag lyckades hålla mig o-negativ. Haha.

6 reaktioner på ”ehm

 1. Jäkligt avis på att ditt hår växer sådär långt och starkt. Mitt är strax nedanför axlarna nu och där går nästan smärtgränsen. Det växer ännu lite längre, men ser inte särskilt snyggt ut med alla kluvna toppar som spretar. Dessutom, till mitt oerhört stora förtret, så märker jag att jag blivit betydligt tunnhårigare sen jag senast hade långt (vilket var 7 år sedan). Riktigt jobbigt. Det går liksom av och är tunt som fan på sidan av huvet. Tunnhåriga Sanna. En identitet jag får bli ok med. Men, va kan man. Sånt e hårlivet ibland.

  Jag har förresten en stil att skriva där det kan verka att jag är mycket argare än jag egentligen är. Så jag känner igen mig i att jag kan chuckle lite för mig själv när jag skriver, men sen när jag läser vad jag skrivit låter jag ju sur som fan. Woops. Jag har blivit betydligt bättre på att analysera egen text och intention bakom texten innan jag publicerar.

  Btw så skulle jag svara igen på det du svarade sist, men då raderades kommentaren igen och då orkade jag bara inte skriva en gång till. Men jag höll iaf med dig helt och hållet, haha.

  Gilla

  1. Nåmen precis, sån är jag med! Jag sitter ibland här och nästan fnittrar så länge jag skriver och sen nästa dag om jag läser igenom det jag skrivit så framstår jag som dvärgen Butters och åsnan Iors kärleksbarn. Surt.

   Då du säger att ditt hår är tunt på sidan av huvudet, menar du liksom från tinningarna? För där är mitt SÅ tunt och växer aldrig ut till nån ordentlig längd heller. Sabla irriterande. Så många frisyrer som inte funkar p.g.a. mitt extrema tinningsbabyhår. Tycker f.ö. att det här att ha tjock hår är överdrivet glamourifierat, blir så störd ibland då jag tittar på filmer/serier och ALLA tjejer har massa volym, stora böljande lockar och långt hår. Blir jätteglad när någon med hår som ser naturligt ut dyker upp. Som Claire Danes i Homeland, t.ex. Mer sånt!

   Alltså! Sympatifrustreras med din otur med kommentarerna. Är det spamfiltret som motstrider dig eller? Måste verkligen ta och göra något åt det isf.

   Gilla

   1. Jo men det är precis tinningshåret, fast jag tycker den blivit tunnare högre upp än vad det varit förr? Svårt att säga eftersom det är så många år sen jag hade långt sist, men jag gissar att jag blivit tunnare. Eller så inbillar jag mig. Skitsamma. Jag får vara tacksam över att jag ens har hår.

    Naj det är nog bara att jag låter sidan stå lite för länge mellan att jag skriver, och då uppdateras det väl inte och försvinner ifall jag inte kopierar texten. Så jag får vara noggrannare med att antingen skriva allt i ett och inte ta paus emellan, eller sen komma ihåg o kopiera 🙂

    Gilla

   2. Alltså det känns ganska ologiskt att det är just tinningshåret som är så tunt, hår finns väl till för att skydda känsliga ställen och tinningarna om något område på huvudet är väl känsligt…? Bah, dumma biologi. Eller så är du och jag bara högt utvecklade så vi separerat oss från såna neanderthaliga regler! 😉

    Ahh, I see! Dumt ändå att kommentaren inte sparas i nåt webbminne. Hmpf.

    Gilla

 2. Jag tycker om ditt korta hår! Fast ditt långa nog är magiskt. Men det är bra att ibland klippa bort allt och låta det växa ut igen, håret mår mycket bättre av det 🙂

  Gilla

  1. Tack Vanessa! 🙂 Du har nog säkert rätt i det, men gahhh det växer så LÅNGSAMT bara. Det är i en sån där irriterande mellanlängd nu och känns som att det varit det i en evighet redan. Tummen ner!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s