kattsömn & flugsyn

Ditt & datt

Har börjat misstänka att katterna smittade mig med slummerbacillusken (ej att förväxlas med sömnsjukeparasiten) förra helgen när jag var hem-hemma en sväng, för den här veckan har jag sovit åtminstone nio timmar så gott som varje natt och det märks ingenstans. Är t.ex. ändå så insjunken i ögonhålorna att jag ibland blir lite rädd då jag går förbi en spegel i.o.m. att jag vid min första anblick tror att jag själv är Döden som har kommit för att hämta mig.

Har fått en rolig lins- & filtermojäng på posten tidigare i veckan, men det har varit så mulet varje dag — åtminstone lagom tills att jag kommit hem från jobbet — att jag inte ännu känt mig alltför manad att leka med det ordentligt. Kanske en vacker dag.

Och nu är nog min kaffepaus slut. Lite surt för jag är rastlös och inte på fotoredigerings-humör. Trösten är att det åtminstone är fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s