harry potter and the deathly shallow

Färd & fest

PA050013_cb

Ellen hade födelsekalas med Harry Potter-tema i lördags och hon har postat flera bilder i sin blogg så accio länken! Själv hade jag storslagna planer på att ta massor av magiska och stämningsfulla bilder med kort skärpedjup men det är något jäkligt obekvämt med att ta bilder bland många människor en inte riktigt känner. Det går aningen bättre med en kompaktkamera för det känns lite mindre suspekt på nåt vis, men att ta fram en DSLR-kamera känns av någon orsak väldigt inkräktande och påträngande. Så den fick mest ligga i väskan, trist men antagligen lika så bra eftersom det fåtal bilder jag tog med den blev ändå suddiga i.o.m. att jag inte ville rikta den mot nån för länge, hah.

wpid-IMG_20131009_195552

Och här ser vi del av presenten jag gav Ellen ty jag var så löjligt nöjd över min punnighet att jag inte kan motstå att visa det åt internet. Hade köpt ett par tesorter från Indiska som båda två innehöll ingefära, så jag knackade ut egna och nya tilläggsetiketter på Olympian — ”Weasley’s exquisite gingers”. Hihi. Höhö. Hoo hoo. (Som en uggla.)

Förresten så skaffade jag ett nytt konto på Pottermore inför det här kalaset för att komma i stämning och jag hamnade i huset Slytherin. Wat. Jag blev ganska paff. Passar fint med mina ormsmycken dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s