det vete katten

Stil & syssla

Ifall att du någonsin önskat dig en för-evigt-sömlöst-upprepande bakgrund bestående av glansbilder föreställande kattungar till din blogg så har jag här precis en sådan åt dig, i tre olika färgvariationer:

detvetekatten_001detvetekatten_002detvetekatten_003

Berätta hemskt gärna om du använder en av dem till något (måste inte vara bloggbakgrund för den delen), det skulle va kul. Det var allt!

10 reaktioner på ”det vete katten

  1. Tack! 😀

   Om det inte finns nån bakgrundsuppladdningsgrej nånstans i ditt tema så kan du göra det via CSS-koderna (Utseende → Redigerare), och det är inom ”body” som bakgrundsbilden anges, typ såhär då:

   body { background-image:url('BILDURL'); }

   Ja, alltså, inget tvång haha. Men ifall du undrade hur bakgrundsbilder kan sättas in i WP-teman som inte stöder automatisk bakgrundsuppladdning så har du här lite slarvig snabbinfo!

   Gilla

   1. jag lyckades!!! (fast jag måste nog finslipa på detaljerna lite) tack för den alldeles utmärkta snabbguiden! och bilden förstås 🙂

    Gilla

 1. Ååååh, så fina! Kan du göra en med malar iklädda ögonmasker och nattlinnen? (skämta ba, det här är en referens till en diskussion vi hade för typ ett år sedan)

  Älskar dina robot-frågor förresten, funderar på att installera liknande på min blogg, men skitsvåra och exklusiva, typ ”När Harry Potter träffar Tonks första gången – vilken färg på håret har hon?”.

  Gilla

  1. HAHA! Jodå, klabbi he, I’m on it.

   Jag lyssnade ju för inte allt för länge sen på den boken så jag borde minnas men jag minns inte om det var rosa eller lila. Det är ett plugin som heter HumanCaptcha, vilket ju låter som ett fångsnät i människostorlek menmen. Det var faktiskt svårt att komma på frågor som inte var alldeles för specifika, jag började också tänka i popkulturella banor som ”Vad heter agent Krycek i förnamn?” eller ”Vilket band skrev låten som Giles uppträder med i ‘Where the Wild Things Are?’, gah. Många skulle ju verkligen orka kommentera! (Å andra sidan bara Buffy- och X Filesfans, grattis, ni passerade mitt vänskapstest!)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s