obligatorisk rubrik: rad ur poplåt om nåns ”body”, baby, yeah

Ditt & datt

20130905_body_00120130905_body_002

Besökte ett loppis efter jobbet och hittade bl.a. en body i mesh och velour för 1€. Score! Sedan ringde de från garderoben på setet till Sabrina the Teenage Witch och sa att de ville ha tillbaka deras Sabrina by night-body, men jag slängde på luren direkt och gick hastigt ut på balkongen och hyperventilerade i en papperspåse för jag förstår inte hur det är möjligt att de kunde ringa från 90-talet och hela tanken gjorde mig fruktansvärt nervös och illa till mods. Såatt… jag behåller den alltså.

4 reaktioner på ”obligatorisk rubrik: rad ur poplåt om nåns ”body”, baby, yeah

  1. Haha! 😀 Tack, jag är mycket nöjd! Jag har absolut inget emot 90-talsmodet, har de senaste åren sett fram emot att det varit på gång tillbaka, så jag tar emot det med öppna armar for sure! Men det (o)roar mig ibland att ens nuvarande modepreferenser är s.g.s. identiska med ens svunna högstadietiders. Vilka man svor att sen aldrig återgå till för att allt var så fult. Hehe. Oops.

   Gilla

 1. Jo jag förstår. Man tänkte ju där på början av 2000-talet att fy fan vad fula kläder man hade på sig 1992-1997. Nu är det hett som fan i ens ögon igen. Fast dock kommer ju vissa saker nog aldrig mer. Som det att jeansen skulle klippas upp där nere på insidan. Eller att man skulle ha en vattenkammad potta med mittbena…. dom fula sakerna kommer nog aldrig mer i mode!! Men dom bästa delarna behöver man inte skämmas över att tycka om igen. Jag älskar mina Spice Girls-Buffalodojjor som är 11 cm höga 😀

  Gilla

  1. Ja precis! Men jag tror inte att det är omöjligt att det kommer igen, pottfrisyren är ju t.ex. redan tillbaka så det känns som bara en tidsfråga innan vattenkamningen återupptäcks också. Kanske snart kommer också såna där skitstora gymnastikskor tillbaka också så vi blir så illa tvungna att klippa upp jeansen, hehe. Jag hade aldrig Buffalos och tyckte de var ~sååå bimbo~ då på tiden men nu tycker jag de är snygga! Skulle gärna haft ett par nånstans längst i garderoben att plocka fram igen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s