gårdagens utstyrsel

Stil & syssla

20130628_001

Jaja, där står hon i en typisk, förutsägbar långkjol, tänker ni. Eftersom ni antagligen är ungefärligen i min ålder (beklagar) så hör ni också till dem som växte upp med den ironiska generationen på tv under 90-talet och i små, vilsna men tappra försök på att ha en Vuxen Humor slängde ni er konstant med fraser som ”Kul. …Inte”, ”Intresseklubben antecknar” och andra varianter, så kanske ni också hinner mumla ett gäspigt ”Avantgarde” i era tankar medan ni himlar med ögonen åt outfiten. Eller lyfter på ett skeptiskt, oimponerat ögonbryn, sådär som ni tränade på framför spegeln, även det på 90-talet.

Men bara en liten stund hinner ni schyfferta för sen kommer partytricket:

20130628_002

MEN GUD ändå, var det långbyxor hela tiden??? Så tänker ni storögda och begeistrade. Sen tänker ni att denna partybrud slutar inte att förvåna hon, nejdå minsann!

För övrigt ligger det då till som så att jag morphade mitt ansikte med Gollums eftersom att mitt eget ändå såg ut som honoms. Tänkte slugt att morphningen skulle kamouflera det, men tvärtom förstärks min egen gollumhet av det faktumet att på bilden SYNS INTE ETT SPÅR AV MITT EGET ANSIKTE JU. Så bra smalt de ihop. Kul!! (Inte.)

4 reaktioner på ”gårdagens utstyrsel

 1. Har du nån sorts standardprocedur när du bildbehandlar? Särskilda filter som du alltid använder, eller hur gör du för att få den här stilen på dina foton? Snyggt är det 🙂

  Gilla

  1. Tack! 🙂 Jag brukar göra lite olika, ibland använder jag mig av texturer och lager men på sistone har jag mest använt programmet Camera Bag, där man får mixtra ihop olika filter själv eller använda såna som följer med programmet.

   Gilla

  1. Hehe, tjaa, jag vet inte hur det är med lirkningsmöjligheterna men är man inte rädd för att rätt och slätt bryta sig in så finns det säkert cracks eller redan-crackade versioner att ladda ner t.ex. via torrents. Lagligt kostar fullversionen bara ~15€, så det är ju inte direkt Adobe Photoshop-priser på det i alla fall. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s