nattbad, ljusbad

Ditt & datt

nattljusbad_001 nattljusbad_002 nattljusbad_003 nattljusbad_004

I och med strul på jobbet som jag inte kan göra något åt utan bara måste vänta ut, så tar jag tillfället i akt att posta några andra bilder jag tog i förrgår av då jag nattbadar i ljus. Idag är jag lite tveksam till den här bildserien, där nyckelordet är ”serien” (antalet — varför?), men igår då jag laddade upp bilderna var jag tydligen inte det. Så här är den.

6 reaktioner på ”nattbad, ljusbad

 1. jättefina bilder! jag vet inte om det är fr att jag lyssnar på harry potter nu som bäst eller vad det var – men det första jag tänkte när jag såg tredje bilden var ”house elf” 😀 vet inte om det var något med händerna kring huvudet som vid en snabb anblick påminde om stora öron, jag vet inte…

  Gilla

 2. stört mig att jag inte kommer på svenska namnet på house elfar. husalver? är det så enkelt? jäkla stephen fry, förstör min svenska harry potter-upplevelse. å jo, S.P.E.W.!

  Gilla

  1. Jag kom inte heller på det och tänkte också husalver. Känns inte helt rätt men jag vet inte varför, kanske är det mr Fry som indoktrinerat oss with his British ways.

   Ok, google säger: Husalf. Husalfer i plural, vilket ser ut som felaktig grammatik men ok då, internet. Ni har säkert rätt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s