från dagens fotosession

Stil & syssla

20130403_00120130403_00220130403_00320130403_004

Det blev stressig värre, men ur min och Ellens garderob fick vi till sist ihop till ett dussin utstyrslar som höll sig till temat, och så (från utanför våra klädskåp) fick vi också tag på ett dussin tjejer som ställde upp som modeller, och Nayab fotograferade dem allihopa idag! Pu to the h. Det såg jäkligt hopplöst ut en bra stund igår, verkar inte ännu ens ha lyckats begripa att det (nästan) är avklarat. Fotografierna postade här är förstås lite bakom-kulisserna-shots tagna under dagens lopp, de egentliga bilderna från fotosessionen såg superfina ut. Creds åt fotografen och modellerna!

4 reaktioner på ”från dagens fotosession

 1. Iiik! Så spännande! Ska bli roligt att se. Jag har alltid gillat din känsla för den där lite excentriska naturbarn möter rock’n’roll stilen som jag tänker mig att även kan översättas till just: magi!

  Gilla

  1. Tack Anna! 🙂 Det blev ganska långt ifrån min egen stil faktiskt, är lite förvånad själv men också lättad! Skulle ju kännas ganska enfaldigt och trist att göra kopior av en själv, men det skulle helt klart vara enklare. Tror jag har aldrig haft sån färgglad packning hem till Katternö nångång förr, haha.

   Gilla

 2. Hej tänkte fråga hur det är med Blemma, är sidan nere fortfarande eller syns den bara inte åt mej? (antar att det är där bilderna kommer att dyka upp?) 🙂

  Gilla

  1. Hej! Blemma är under konstruktion för tillfället och den förra adressen fungerar inte längre. Men en ny kommer om några dagar, vi ska (förhoppningsvis) köra igång på måndag! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s