touché…?

Ditt & datt

Helt så som det brukar vara att läsa kommentarerna till viktiga artiklar på dagstidningarna, så var det igen både nedslående och upprörande att scrolla neråt på Hbl-artikeln om medborgarinitiativet för en jämlik äktenskapslagstiftning, men sen slog det om vid någon skede. Ungefär samtidigt som jag insåg vilken lättnad det är att jag inte behöver känna och umgås med dessa bakåtsträvare och motståndare, så sa Jim sa att det är ju tur ändå att de är så pass wacko som de är. Deras yttringar talar ju inte direkt för deras sak när de för det mesta är fullkomligt irrationella och ofta irrelevanta också. Många uttalanden var så bisarra att jag inte kunde annat än skratta åt dem (även om förstås åsikterna de uttryckte var allt annat än roande). Bland urvalet i den kategorin är min favorit följande tanke:

majoritetenavde.jpg

Ungefär min responstanke:

touchequestionmark

P.S. Inom 22½ timme hade 100000 (hundratusen!) personer skrivit under, och ännu ökar siffrorna. TOUCHÉ! Heja fina finländare!

8 reaktioner på ”touché…?

 1. HAHAHAHA!!! Jag har ju inte skrivit under för att jag vill skilja mig från min man och gifta mig med en kvinna istället, utan för att jag tycker att alla dem som är kära i varandra och vill gifta sig ska få göra det, oavsett biologiskt kön. Man ska aldrig läsa kommentarer under nyhetsartiklar. Det är sånt man får hemorrojder av. Och jag äääälskar gifen.

  Gilla

  1. Haha ja alltså det var så jäkla besynnerligt att jag inte riktigt visste hur jag skulle förhålla mig till det, läste om kommentaren typ fem gånger för jag tänkte att jag MÅSTE missa något, men… nähä? Det är så absurt! Vet inte om man borde bli bekymrad/mörkrädd egentligen.

   Gilla

 2. Alltså jag dör! Nu verkar dom ha tagit bort största delen av kommentarerna, vilken tur att du hade sparat den här då så att det finns nånting att skratta åt. Men ja, man kan ju undra hur folk tänker egentligen.

  Gilla

  1. Jag såg att de modererat bort många kommentarer, bra gjort! Tycker att allt för mycket brukar tillåtas för det mesta. En annan fin ”insikt” som jag screencappade var den här:

   Hehe. Skönt att nån berättar hur det ligger till!

   Gilla

  1. 😀 Ett ögonblick hoppades jag att Angel var superironisk och slightly beyond mitt förstånd men sen såg jag andra kommentarer av samma person och… lol nope.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s