chop chop

Ditt & datt

chopchop

Skum animation för webcamen laggade och jag hängde inte riktigt med/fattade inte att den tog bilder, men: JA! Jag har klippt håret! Jag vet att det knappast är något omvälvande för nån annan men cirka 20 cm rykte och jag har inte haft håret så här kort sen ca 1998. Jag har egentligen bara klippt topparna (och pannlugg några gånger) sen dess. Att kapa såhär mycket var skitläskigt och jag kände mig som att jag höll på att svimma och mina händer darrade som hysteriska fjärilar i ett par timmar efteråt.

Men nu känner jag mig såhär:

YEAH!

4 reaktioner på ”chop chop

    1. Haha, tack! Lustigt att du säger det, jag funderade en tid på att klippa det till en Buffy-längd. 😀 Men sen fick pannluggen avgöra, klippte av allt där dit den hade hunnit växa ut, eller runt en cm kortare så jag kunde trimma topparna på den också. Nu vet jag inte vad man ska göra sen, bara? Nu måste man ju typ klippa det regelbundet om det inte bara ska bli långt igen? EN HEEELT NYYY VÄÄÄÄÄÄRLD.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s